Et sikkert vårtegn for oss som spiller innebandy er den årlige Stavanger Open, Norges største turnering. I år deltok Søreide IL med fire lag, som alle imponerte stort i sine klasser.

Jentene gikk hele veien til finalen og vant 4-1 over Sola IBK. De sikret dermed Søreide IL's første seier i turneringen noensinne. På sine fire kamper slapp de bare inn ett mål, noe som er imponerende i en fartsfylt idrett som innebandy. De ble tildelt en stor pokal som skal få plass i premieskapet i Klubbhuset.

Gutter 13-laget leverte også knallsterke resultater og kom seg videre til både kvart- og semifinale. I selve finalen ventet Klepp IBK, som ble for sterke og vi tapte til slutt 9-1. Uansett er dette en kjempeprestasjon vi skal være veldig fornøyde med og ta med oss videre.

I gutter 15 år stilte Søreide IL med et forholdsvis ungt lag som møtte tøffe motstandere i sin pulje. Det holdt dermed ikke helt inn til sluttspill, men spillerne gjorde en super innsats og står igjen med to seiere, en uavgjort et ett tap.

Vi deltok også med et lag i den eldste klassen, gutter 17-19. De endte til slutt opp i finalen i B-sluttspillet, hvor de slo Arendal IBK 7-1.

Ekstra spesielt og fint var det også å møte et lag fra Ukraina. Dette er spillere som flyktet fra krigen i hjemlandet og ble hentet til Stavanger der de spiller både ishockey og innebandy. Mer om deres historie ligger bl.a. på NRK sine nettsider.

I tillegg til sportslig suksess ble det også en sosial og kjekk helg for alle i Stavanger. Vi var til sammen over 70 spillere/foreldre/foresatte der de fleste bodde på hotellet som ligger rett ved hallene på Tjensvoll. Vi hadde to felles middager på kveldene og fellesskap gjennom helgen. Slik bygger man lag og skaper gode minner for alle.

Tusen takk til alle som var med på turen, både spillere og foreldre. Vi må også rette en stor takk til alle trenere og støtteapparat i innebandygruppen, som legger ned mange timers arbeid for at dette skal bli en fin opplevelse for alle.

Vi gleder oss allerede til neste år og Stavanger Open 2024! Mer informasjon om turneringen finnes også her.