Ettermiddagen startet med litt næringsinntak før de yngste spillerne begynte på den første fotballøkten. Tusen takk til velvillige sponsorer til dette arrangementet;

 

Rema1000 Søreide sørget for at alle spillerne fikk sjokomelk.

Meny Dolviken stilte med mellombarer.

Kiwi Søreide leverte frukten.

Søreide IL er veldig takknemlige for at dere støtter denne typen arrangement.

 

Før vi kom i gang med økten fikk vi også besøk fra maskoten Topsy, et veldig populært innslag for de yngste.

Arna - Bjørnar sine spillere; Ida Nordstrøm, Kaia Hjelmhaug, Anna Nigardsøy og Lena Soleng Hansen varmet opp jentene før alle ble delt inn i lag for en spilløkt, hvor Arna-Bjørnar sine spillere deltok og veiledet.

Etter spilløkten ble det satt opp poster med skyting på blink, fartsmåler, triksing og andre fotballøvelser.

Den ene posten var en Fair Play Quiz som ble gjennomført av NFF Hordaland v/Helge Bjørke. Med dyktig veiledning svarte alle rett og kvalifiserte til en liten premie.

Den siste delen av arrangementet var for de eldste spillerne i klubben. Da fikk spillerne føle hvordan det er å være spiller i Toppserien. Sofie Bjørnsen og Vilde Drange Veglo fra Arna-Bjørnar ledet spillerne gjennom en typisk A-lagstrening.

En stor takk til Arna-Bjørnar og Bjarte Christensen som stilte opp for våre jenter denne dagen, og en oppfordring til våre spillere og foreldre til å stille på Arna-Bjørnar sine kamper i Toppserien. 

En til må nevnes fra Arna-Bjørnar, for Marie Andresen var der også. Gjett hvor hun var :-)

Kvelden ble avsluttet på Søreide skole hvor det ble servert pizza fra Picasso Fanatorget til de eldste spillerne.

Arrangementet er en del av tiltakene klubben har iverksatt for å skape samhold og motvirke frafall. Neste arrangement av samme typen kommer på slutten av sommeren.

Maskoten Topsy

Spilløkt for de yngste.