Det er alltid kjekt å ønske 1.klassinger velkommen til Søreidehallen. Vi har arrangert en slik oppstartsdag flere år på rad nå, både for å informere foreldre om Søreide IL og la nye potensielle utøvere prøve våre idretter.

Vi startet med en felles velkomst i Allmenningen for barn og foreldre. Deretter ble barna delt inn i tre grupper og fulgt ned i hallen. Der fikk de teste ut både innebandy, håndball og fotball. I Allmenningen hadde e-sport en demo av ulike aktiviteter de tilbyr, selv om målgruppen først og fremst er litt eldre barn.

Mens barna ble aktivisert i hallen under kyndig veiledning fra trenere og flinke assistenter, mottok foreldrene mye nyttig informasjon om idrettslaget. Vi ønsker at alle skal få mulighet til å teste ut de ulike grenene vi tilbyr, før man bestemmer seg hva som passer best. Vi oppfordret også foreldre om å engasjere seg som lagledere, trenere eller til andre oppgaver. Det er alltid plass til de som har lyst å bidra i idrettslaget, og frivillighet er en av klubbens bærebjelker

Takk til alle som møtte opp i Søreidhallen denne kvelden, så håper vi å se mange av barna på treninger utover høsten.

Takk også til alle flinke trenere og dyktige assistenter fra barne- og ungdomslagene våre som var med på oppstartsdagen.