Oppfordringen fra arrangøren til medlemmer av Søreide Idrettslag om å melde på lag og grupper virket å ha god effekt, da mange barn og unge møtte til start. Litt kjølig vær la ingen demper verken på oppmøte eller entusiasmen.

Løpet med start og mål på Søreide skole er ca 4 km og en rundeløype rundt Søreide sentrum. I kvinneklassen var det Benedicte Bjorøy fra Søreide Idrettslag som var raskest og vant på fine 16:54 foran Marianne Allers og Anne Tveten Søyland.

I herreklassen var det lenge kamp om seieren mellom Hugo Olsen fra BFG Bergen Løpeklubb og Stian Moss fra Søreide, men i den siste stigningen opp mot mål dro Hugo i fra og kunne med det skrive seg inn i historiebøkene med sterke 13:59. På de neste plassene kom Stian Moss og Jarle Aadland.

Steinar Holst fra arrangørklubben Søreide Idrettslag var meget fornøyd etter løpet. «Vi ønsket å lage sosial profil på løpet hvor alle uansett ambisjoner ville føle seg velkommen. Spesielt gledelig var det at løpet favnet bredt, det var mange barn med startnummer på for første gang i dag. Det var også gøy å se så mange sporty familier som stilte opp sammen. Vi håpet på 100 deltakere og er svært fornøyd med at hele 270 meldte seg på og bidro til dette ble en vellykket aktivitet på Søreide» Han går langt i å love at dette løpet blir å finne på terminlisten også neste år.

Styreleder i Søreide IL deler ut medaljer til deltakerne

 

En svært fornøyd styreleder i Søreide IL, Steinar Holst smiler bredt over oppslutningen

Mange barn til start i Søreideløpet

Stor interesse for Søreideløpet

Stor interesse for Søreideløpet

De tre beste herrene under Søreideløpet, fv Jarle Aadland, Hugo Olsen og Stian Moss

Benedicte Bjorøy vant kvinneklassen, her flankert av Petter Dahle Grøsvik

Gav alt: Her er startnr 242, Sophia Kramer på vei til mål

God stemning i løypen!