Kurset er første del av trenerstigen utarbeidet av Norges Fotballforbund (NFF) og svært fornuftig å ha som trener i barne- og ungdomsfotballen. Det gir egen læring, man blir tryggere i rollen som trener og spillerne sikres bedre fotballtreninger og utvikling. 

Etter tre teoriøkter på teams før påske med trenerveileder Kenneth Refvik fra Bergen Nord/Flaktveit ble praksisøktene gjennomført i helgen under ledelse av spiller- og trenerutvikler Petter Johan Pettersen fra NFF Hordaland. 

I god Søreideånd ble nedre bane håndmåket av deltakerne før kursstart. Dette gav praktfulle forhold i vårsolen for både deltakere og ivrige markører fra G2010 og G2012. Super innsats av alle.

Tilbakemeldingene fra deltakerne er bl.a. at det er er utrolig mye vi kan lære av hverandre på et slikt klubbinternt kurs, at det er veldig kjekt å bli kjent med andre trenere i klubben og at dette kurset er noe vi skulle tatt for lenge siden. 

Vi gratulere Merethe Mikalsen, Bjørn Ola Våga, Christer Larsen, Per-Erik Svendsen, Morten Monsløp, Aril Strøm, Stian Madsen, Ole Andre Steffensen, Knut Almeland og Bjørn Erik Grimstad med gjennomført kurs. 

Gjennomføringen av klubbinternt kurs gav mersmak. Mer i vente!