I forbindelese med Årsmøtet 15. mars ble den nye hjemmesiden vist frem for første gang.

Den nye løsningen er levert av nettsideleverandøren Bonefish, og heter Klubbnettside. Det er en løsning som er spesialtilpasset små og større sportsklubber i hele idretts-Norge. Dette er også en tjeneste som Norges Idrettsforbund støtter (se NIFs egen nyhetssak her), og utgjør en del av den digitale endringen som er i gang.

Med ny hjemmeside får vi i Søreide IL en mye enklere hverdag:

  • Arbeidet med hjemmesiden kan fordeles. Trenere og lagledere kan få brukere å selv publisere nyheter, treningstider, etc for sine lag
  • Du trenger ingen tekniske kunnskaper for å bruke løsningen
  • Mobilvennlighet. Klubbnettsiden når du rett fra eget ikon på hjemskjermen på mobil, og ser like bra ut på mobil som på PC. Å legge ut innlegg på mobil går like lett som å sende en e-post
  • Integrasjon med sosiale plattformer. Det er enkelt å dele informasjon fra hjemmesiden til f eks Facebook

Se flere råd rundt hvordan du jobber med hjemmesiden her. Du kan også legge inn snarvei til hjemmesiden fra din mobil, les hvordan du gjør dette her.

I den nærmeste fremtid vil lagledere og trenere få tildelt bruker i den nye løsningen, og kan deretter bidra med nyheter for sine lag, og vedlikeholde informasjon rundt treningstider, kontaktpersoner, osv.

Vi gleder oss til å ta den nye løsningen i bruk, og er sikre på at den nye hverdagen blir enklere og mer inkluderende for hele klubben.